Kate Middleton a atras toate privirile! Cum a omagiat-o Ducesa de Cambridge pe Prințesa Diana

5 decembrie 2018 19:53   Internațional
Ultima actualizare:

Kate Middleton i-a impresionat din nou pe admiratorii Casei Regale Britanice, după ce în cadrul unei recepții organizate de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham, Ducesa de Cambridge a purtat pe cap tiara preferată a Prințesei Diana, regretata mamă a soțului său, Prințul William.

Ducesa de Cambridge strălucește din nou! După ce, de-a lungul timpului, Kate a omagiat-o pe Prințesa Diana prin ținutele pe care a optat să le poarte în cadrul evenimentelor la care a participat, soția Prințului William a ales să poarte și una dintre tiarele preferate ale Dianei.

Kate Middleton a participat la o recepție organizată de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham în onoarea diplomaților din Marea Britanie, aceasta alegând să-și accesorizeze ținuta cu tiara preferată a Prințesei Diana, potrivit Daily Mail.

Kate Middleton a purtat din nou tiara preferată a Prințesei Diana

Ducesa de Cambrige i s-a alăturat soțului său, Prințul William, Reginei Elisabeta a II-a și ducilor de Cornwall pentru recepția diplomatică, o petrecere al cărei cod vestimentar este reprezentat de ținutele de culoare albă. De asemenea, recepția este unul dintre cele mai importante evenimente din calendarul familiei regale britanice.

Abordând tema centrală a petrecerii, Kate a strălucit într-o rochie albă, lungă și elegantă, din voal, cu multe pietre strălucitoare încrustate. Zona capului a fost frumos completată de o coafură simplă, un coc clasic, care a fost împodobit cu o frumoasă tiară ce i-a aparținut Prințesei Diana, bijuteria fiind chiar printre favoritele acesteia. Kate a purtat în dreptul pieptului și un ordin regal, fiind pentru prima dată când Ducesa apare public cu acest titlu onorific.

Povestea tiarei

La recepția de marți seara, 4 decembrie, în conformitate cu codul vestimentar, Regina Elisabeta a II-a și Camilla, Ducesa de Cornwall, au purtat fiecare rochii de culoare albă, accesorizate, de asemenea, cu diademe. Ducesa de Cornwall a purtat tiara Boucheron, care i-a aparținut Reginei Mame.

Tiara purtată de Kate, denumită Cambridge Lover’s Knot, a fost creată pentru Regina Maria în anul 1914 după un design personalizat al acesteia, fiind confecționată din perle și diamante deținute de familia sa. Diadema a fost realizată după o bijuterie asemănătoare care îi aparținea bunicii ei, Augusta of Hesse. Kate a purtat celebra tiară și cu alte ocazii, ca un tribut pentru Prințesa Diana, atrăgând astfel, de fiecare dată, atenția presei.

Mai multe