Kate Middleton a impresionat-o pe regina Elisabeta a II-a cu un cadou neobișnuit de Crăciun

13 decembrie 2021 11:07   Internațional
Ultima actualizare:

Kate Middleton a reușit să îi creeze o impresie bună reginei Elisabeta încă de la primele întâlniri. Sărbătorile de iarnă sunt unele speciale chiar și la Casa Regală, a povestit ducesa de Cambridfe, apoi a relatat o întâmplare care a avut loc cu ani buni în urmă, atunci când a fost invitată să petreacă pentru prima dată Crăciunul la Sandringham. 

Ce cadou de Crăciun i-a oferit Kate Middleton reginei Elisabeta 

Într-un interviu recent, ducesa de Cambridge a dezvăluit că s-a stresat enorm cu alegerea celui mai potrivit cadou pentru regină, însă în cele din urmă a decis să riște și să gătească ceva personal. Se pare că alegerea îndrăzneață făcută de Kate Middleton a fost bună, căci regina s-a delectat cu preparatul pregătit de Kate și l-a așezat pe masă pentru ca toți oaspeții să poată gusta din sosul special. 

„Îmi amintesc când am fost la Sandringham, pentru prima dată, de Crăciun. Și eram îngrijorată că nu știam ce să-i ofer Reginei drept cadou de Crăciun. Mă gândeam: „Doamne, ce să-i dau?' „M-am gândit la ce le-aș da bunicilor mei. Și mi-am zis: „O să-i gătesc ceva". Ceea ce, să recunoaștem, ar fi putut ieși îngrozitor de prost. Dar am decis să fac rețeta de chutney a bunicii mele. Am fost ușor îngrijorată după ce i-am dăruit borcanul cu sos, dar am observat a doua zi că era pe masă.“, a povestit Kate Middleton. 

Citește și:

Regina Elisabeta a II-a, fotografiată la volan, după ce medicii i-au recomandat două săptămâni de odihnă

Regina Elisabeta a II-a, sfătuită de medici să se odihnească două săptămâni. Şi-a anulat toate vizitele oficiale

Mai multe