Kate Middleton a încălcat o tradiție veche de 115 ani

18 martie 2016 9:01   Internațional
Ultima actualizare:

Kate Middleton (34 de ani) a încălcat o tradiție regală foarte importantă, veche de 115 ani. Ducesa de Cambridge a decis să nu participe, joi (17 martie), la festivitatea organizată cu ocazia St. Patrick's Day. Ea l-a trimis doar pe soțul ei, Prințul William (33 de ani), să-i țină locul, Kate rămânând acasă cu cei doi copii ai săi, George (2 ani) și Charlotte (10 luni).

Kate Middleton ar fi trebuit să se întâlnească cu gărzile irlandeze, joi (17 martie), de St. Patrick's Day. Acest rol a fost îndeplinit prima dată de Regina Alexandra, în anul 1901, și a fost respectat cu sfințenie până acum. Prințul William a fost nevoit să-i țină locul soției sale, deoarece ducesa a vrut să rămână acasă, în Norfolk, alături de George și CHarlotte, potrivit site-ului irishcentral.com.

Absența ei a înfuriat o parte a presei tabloide din Marea Britanie. Se pare că și gărzile irlandeze s-ar fi supărat pe Kate Middleton. Cu toate acestea, Palatul Kensington a trimis un comunicat oficial prin care îi asigură pe britanici că ducesa de Cambridge este nerăbdătoare să ia parte la celebralea zilei de St. Patrick în următorii ani.

Mai multe