Kate Middleton a născut un băiețel!

23 aprilie 2018 15:09   Internațional
Ultima actualizare:

Bucurie mare în familia regală britanică! Luni, 23 aprilie, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a născut cel de-al treilea copil, un băiețel de 3,8 kilograme.

Soția Prințului William a fost internată la același spital în care i-a adus pe lume și pe ceilalți doi copii ai săi, Prințul George (4 ani) și Prințesa Charlotte(2 ani). Kate a sosit cu maşina în Aripa Lindo de la Spitalul St Mary's din cartierul Paddington, unde i-a fost rezervată o întreagă parte a instituției, în jurul orei 6 dimineața, iar bebelușul s-a născut la ora 11.01 (ora Marii Britanii).

Sexul micuțului nu a fost cunoscut dinainte. Nici măcar părinții nu au dorit să afle acest lucru înainte de venirea pe lume a celui de-al treilea lor moștenitor. 

Beblușul este al cincilea moștenitor la tronul Marii Britanii și al șaselea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a. Potrivit unui purtător de cuvânt al Casei Regale, citat de Daily Mail, Prințul William a asistat la nașterea celui de-al treilea copil al său. Atât ducesa, cât și nou-născutul se simt bine, iar nașterea a decurs fără probleme.

"Ducesa de Cambridge a născut  în siguranţă un băiat, la ora locală 11.01. Copilul are 3,800 de kilograme. Ducele de Cambridge a fost prezent la naştere. Alteţa sa şi copilul se simt bine", a anunţat Palatul Kensington pe Twitter. 

Mai multe