Kate Middleton a strălucit la Premiile BAFTA! Ducesa a purtat cerceii prințesei Diana

11 februarie 2019 8:23   Internațional
Ultima actualizare:

Kate Middleton a întors toate privirile la Premiile BAFTA, duminică seară (10 februarie): Ducesa de Cambridge a strălucit într-o rochie albă semnată de Alexander Mcqueen.

Kate Middleton a fost prezentă la cea de-a 72-a ediție a Premiilor BAFTA, care a avut loc la Royal Albert Hall, în Londra. Soția prințului William a ales să poarte o rochie albă din voal, cu umărul dezgolit, care a făcut-o să arate ca un adevărat strat de cinema. În picioare, ducesa a purtat o pereche de pantofi Jimmy Choo, în valoare de 550 de euro, potrivit Daily Mail. Kate Middleton a ales și un clutch foarte mic, elegant, asortat ținutei.

Ducesa de Cambridge a ales accesoriile familiei regale

Kate Middleton a vrut să îi aducă un tribut regretatei prințese Diana, în seara Premiilor BAFTA. Ducesa de Cambridge a purtat o pereche de cercei ce aparținea „Prințesei Inimilor”. Mama lui William a purtat aceste accesorii la un concert susținut tot la Royal Albert Hall, în 1991. Mai mult, ducesa de Cambridge a purtat și o brățară ce aparținea Reginei Mamă. Machiajul și coafura au fost pe măsura galei. Ducesa a ales o coafură sofisticată și un machiaj smokey-eye. Rochia diafană, care amintește de zeițele grecești, i-a cam dat bătăi de cap lui Kate Middleton, cel puțin pe scări. Prințul William a fost constant atent la soția lui, pentru a nu se împiedica pe covorul roșu.

Mai multe