Kate Middleton, acuzată că a înscenat naşterea

4 mai 2015 17:06   Internațional
Ultima actualizare:

Ruşii spun că naşterea bebeluşei regale a fost un fals, fiindcă Kate era prea frumoasă la ieşirea de la maternitate. Acest lucru este susţinut de cititorii ziarului “Komsomolskaya Pravda”. Totodată, azi a fost anunţat numele fetiţei.

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton (33 de ani), a surprins întreaga planetă. Când s-a externat împreună cu fetiţa ei nou-născută, ea părea aşa de în formă şi atât de frumoasă, încât gurile rele au acuzat-o că ar fi înscenat că a devenit mamă pentru a doua oară. Mai puţin se ştie că ducesa a gândit dinainte toate detaliile. O echipă de stilişti şi asistente personale s-au dus la maternitate pentru a-i pregăti ieşirea împreună cu micuţa prinţesă aşteptată de întreaga lume. Acestea au avut misiunea de a se asigura că mama Kate va fi perfectă înainte de a ieşi în faţa presei.

Numele fetiţei lui Kate Middleton: Charlotte Elizabeth Diana

Fetiţa ducesei Kate Middleton (33 de ani) şi a prinţului William (32 de ani) s-a născut sâmbătă la ora 8.34, sub semnul Taurului, la Spitalul St Mary's din Londra. Ea a cântărit la naştere 3,7 kilograme şi a plecat acasă cu părinţii la numai 10 ore după ce a venit pe lume. Numele micuţei a fost stabilit de părinţi: Charlotte Elizabeth Diana.

Fetiţa este a 4-a în linia de succesiune la tron, după bunicul Charles, tatăl William şi fratele, George, al cincilea strănepot şi al 17-lea descent al Reginei Elisabeta a II-a, care i-a acordat deja titlul de prinţesă de Cambridge.

Mai multe