Kate Middleton, cucerită de o fetiță bolnavă de leucemie. Ce au vorbit cele două la telefon

7 mai 2021 20:40   Internațional
Ultima actualizare:

Nu degeaba Kate Middleton este uneori asemănată cu prințesa Diana! Soția prințului William dovedește că este la fel de inimoasă precum regretata Lady Di.

Mila Sneddon, o fetiță bolnavă de leucemie acută limfoblastică, i-a topit inima lui Kate când a văzut-o cum păstra legătura cu tatăl ei în timpul lockdown-ului din Marea Britanie, ce a coincis și cu tratamentele de chimioterapie la care micuța era supusă, notează Hello Magazine. Pentru că părintele ei nu-i putea fi alături, Mila îi trimitea pupici prin geam.

Mama Milei, care era izolată alături de copila de patru ani, a surprins momentul emoționant într-o fotografie și i-a trimis-o ducesei de Cambridge, care, în 2020, a pornit un proiect foto ce s-a transformat în cartea "Hold Still".

Kate Middleton a sunat-o pe fetiță

Kate Middleton a sunat-o personal pe Mila anul trecut, iar convorbirea lor a fost făcută publică pe noul cont de Youtube al ducilor de Cambridge în mai 2021. Aceasta a lăudat-o pe copilă pentru curajul și puterea de a înfrunta boala, iar Mila, dezinvoltă, i-a mărturisit lui Kate că cel mai mult îi place să-și plimbe câinele, pe Mr. Cole, dar și că știe numele tuturor celor trei copii ai ducilor de Cambridge. Când a auzit că fetița preferă rozul, Kate i-a promis că, în momentul în care se vor întâlni, va purta o rochie de această culoare.

Mai multe