Kate Middleton, în război cu sora sa? Care e motivul disputei

29 iulie 2016 18:20   Internațional
Ultima actualizare:

Ducesa de Cambridge și sora ei, Pippa Middleton, se află într-o dispută de când aceasta din urmă a anunțat că se va logodi cu James Matthews. Zvonurile spun că cele două surori sunt în râzboi, iar Pippa a declarat că "s-a săturat de atitudinea critică a lui Kate".

Într-atât de supărate sunt una pe cealaltă încât Pippa chiar a afirmat că nu vrea să o vadă pe Kate la nunta sa. Se pare însă că cearta lor are rădăcini mult mai vechi - cam de când Ducesa de Cambridge a observat că mariajul ei care i-a oferit acces în lumea regalității îi aduce beneficii Pippei, după cum relatează IbTimes

De asemenea, Kate s-a arătat nemulțumită de alegerea surorii sale, considerându-l pe James nepotrivit pentru familia lor. O sursă britanică de presă a afirmat că Ducesa de Cambridge a încercat întotdeauna să se portretizeze în ochii publicului ca fiind prințesa perfectă și se teme că dorința pentru faimă a Pippei va ruina totul. 

Chiar și așa, toate acestea rămân în esență mai mult niște zvonuri, la fel cum a fost și "războiul" dintre Kate și Regina Elisabeta.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe