Kate Middleton, la un pas să-i ridice vântul fusta-n cap. Reacția ducesei, de milioane!

28 ianuarie 2020 16:17   Internațional
Ultima actualizare:

Într-o perioadă dificilă pentru Marea Britanie, cu Brexit-ul care bate la ușă și Megxitul care încă mai ridică multe semne de întrebare, Kate Middleton a reușit să readucă zâmbetul pe chipul supușilor reginei, după ce vântul i-a jucat feste în timpul unei vizite la Spitalul pentru copii Evelina din Londra.

Kate Middleton (38 de ani) s-a luptat serios cu vântul, marți dimineață, în timpul vizitei la un spital pentru copii din Londra. Ducesa de Cambridge a participat la un workshop organizat de National Portrait Gallery pentru copiii din spital.

Kate a riscat puțin, alegând o fustă cloș, deasupra genunchilor - victimă sigură într-o zi călduroasă, dar cu vânt, cum a fost ziua de marți la Londra. Problemele au apărut imediat ce ducesa a coborât din mașina care a adus-o la spital, însă Kate a reacționat cu multă naturalețe și eleganță, ca de obicei.

Kate Middleton, elegantă în Dolce & Gabbana

Soția prințului William și-a făcut apariția într-un deux pièces din stofă bouclé, de la Dolce & Gabbana. Taiorul scurt, încheiat la două rânduri de nasturi prețioși, cu buzunare cu clapetă, a îmbrăcat perfect silueta filiformă a ducesei, dar fusta cloș, deasupra genunchilor, a fost adevărata vedetă a evenimentului.

O pală de vânt a suflat fusta imediat ce ducesa a coborât din mașină, și numai reacția promptă a lui Kate a salvat-o de la o gafă de proporții. soția lui William a prins ferm fusta cu ambele mâini, oferind în același timp o grimasă de zile mari.

Întâmpinată de un copil cu un buchet de flori în mână, Kate a avut grijă se aplece repede, îndoind genunchii, evitând gesturile prea ample.

Citește și:

Cele mai sexy imagini cu Kate Middleton. Ducesa în fundul gol

Kate Middleton a împlinit 38 de ani. Cum arăta ducesa de Cambridge cu aparat dentar

Deopotrivă patroana Spitalului pentru copii Eveline din Londra și National Portrait Gallery, Kate le-a arătat copiilor bolnavi și familiilor acestora cum artele creative îi pot ajuta să treacă mai ușor peste neplăcerile bolii.

Mai multe