Kate Middleton, luată prin surprindere la un parc de distracții. Ce a speriat-o pe Ducesă

2 septembrie 2016 19:11   Internațional
Ultima actualizare:

Kate Middleton (34 de ani) și Prințul William (34 de ani) sunt probabil unul dintre cele mai îndrăgite cupluri și au parte de surprize în orice loc pe care-l vizitează. De această dată însă, Ducesa de Cambridge a fost luată prin surprindere.

Potrivit Daily Mail, cuplul regal a vizitat vineri, 2 septembrie, parcul tematic Eden Project, un loc care recreează habitatul natural preistoric al dinozaurilor și unde poți admira magnificele reptile în mărime naturală – sub forma unor figurine din cauciuc desigur, dar deosebit de realiste.

Atât de reali par dinozaurii din acest parc de distracții încât Ducesa de Cambridge s-a speriat atunci când gazdele parcului i-au oferit figurina unui pui de dinozaur ierbivor.

„Kate nu a observat la început puiul de dinozaur deoarece culorile acestuia s-au confundat cu hainele mele; de aceea, Ducesa a chicotit când a realizat ce țineam în brațe”, a declarat Nicole, cea care i-a făcut lui Kate mica surpriză.

În cele din urmă a fost foarte încântată de cadoul primit: „Pariez că va fi foarte îndrăgit de copii. George iubește dinozaurii și i-ar fi plăcut tare mult să fie aici pentru a-l întâlni.”

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe