Kate Middleton, mai sobră decât regina la slujba de Paște. Nu s-a ținut de promisiune

2 aprilie 2018 12:32   Internațional
Ultima actualizare:

Kate Middleton s-a alăturat familiei regale pentru slujba de Paște, ținută duminică, 1 aprilie, la Capela St. George din Castelul Windsor. Prezența ducesei a fost o surpriză pentru toată lumea, având în vedere că în urmă cu numai o săptămână Kate anunțase că nu va mai apărea în public până la nașterea celui de-al treilea copil.

Kate Middleton ar trebui să nască la sfârșitul lunii aprilie, însă cum în ultima lună de sarcină pot apărea oricând surprize, ducesa a anunțat în urmă cu o săptămână că renunță la aparițiile ei publice. Se pare însă că soția Prințului William a hotărât să facă o excepție în prima zi de Paște și s-a alăturat familiei regale pentru slujba de la Capela St. George din Castelul Windsor.

Consecventă deciziei de a nu dezvălui sexul celui de-al treilea bebeluș regal înainte de naștere, Kate a ales un pardesiu negru Catherine Walker, pantofi nude cu toc înalt, bijuterii Balenciaga și o pălărie Betty Boop neagră de la Lock & Co.

La polul opus în ceea ce privește sobrietatea, Regina Elisabeta a II-a a purtat un pardesiu și pălărie ciclam peste o rochie înflorată. De la slujbă au lipsit prințul consort Philip, dar și Prințul Harry și logodnica acestuia, Meghan Markle, despre care Palatul Kesington a anunțat că au avut planuri ”private”.

Mai multe