Kate Middleton, «regina ținutelor reciclate». A strălucit în aceeași rochie la două evenimente

13 martie 2019 9:46   Internațional
Ultima actualizare:

Deși ducesele din familia regală britanică sunt deseori criticate pentru sumele exorbitante pe care le dau pe garderobă, iată că soția prințului William, Kate Middleton, a oferit o lecție de stil într-o rochie pe care a repurtat-o la o distanță de doi ani.

Ducesa de Cambridge a fost radioasă într-o rochie Alexander McQueen la o gală a Galeriei Naționale de Portrete, însă mulți au observat că este vorba despre ținuta pe care a purtat-o și la Premiile BAFTA 2017. Croiala din zona decolteului a fost singurul lucru la care s-a umblat în acești doi ani. Dacă la BAFTA, Kate a preferat să aibă gâtul și zona claviculei libere, evidențiate și de părul strâns la spate, la Galeria de artă a preferat mânecuțe scurte și părul lăsat în bucle lejere.

Soția prințului William a făcut furori printre vedetele prezente la eveniment, reușind să atragă atenția mai mult decât Kate Moss, Naomi Campbell, David și Victoria Beckham sau Prințesa Beatrice. La capitolul accesorizare, a ales bijuterii cu diamante și morganit roz și un clutch de la Prada.

O mare iubitoare de artă, Kate Middleton are în CV și o diplomă în Istoria Artelor, așa că evenimentul din Londra i-a picat mănușă. Mai mult, anul trecut a fost curatorul unei expoziții de fotografie victoriană.

Citește și:

Sărutul împăcării? Kate Middleton și Meghan Markle, împreună de Ziua Commonwealth

Pantofii la control! Cumnatele Kate Middleton şi Megan Markle, total diferite şi la încălțăminte

Mai multe