Kate Middleton și-a dat de gol soțul! Prințului William îi e greu să fie tătic

15 noiembrie 2017 15:03   Internațional
Ultima actualizare:

Prințul William și Kate Middleton par cuplul perfect și fericit, dar în ciuda faptului că vor avea trei copii, Kate a recunoscut indirect că soțul său nu este prea dibaci în calitate de tătic și are în continuare dificultăți.

Ai fi zis că a căpătat o oarecare experiență, având în vedere că are deja doi copii năzdrăvani, dar gândul că se află pe drum și un al treilea bebeluș, s-ar putea să-l cam înfricoșeze pe William. În cadrul unui eveniment, Ducesa de Cambridge l-a cam dat de gol pe prinț și a părut foarte interesată de sfaturi pentru îngrijirea copiilor.

Kate Middleton a vizitat un centru pentru îngrijirea copiilor, unde l-a întâlnit pe Billy (39 de ani), un tătic nevoit să-și crească singur fetița în vârstă de șapte luni, după ce a obținut custodia ei de la mama ei, relatează express.co.uk. Conversația cu el, a făcut-o pe Kate să-și amintească de problemele pe care le-a avut Prințul William atunci când a devenit tată.

La sfârșitul evenimentului, Billy a fost întrebat de jurnaliști să dezvăluie anumite detalii despre vizita ducesei: „A spus că William a fost la fel și mi-a cerut să-i spun cum m-a ajutat Family Action (centrul vizitat de Kate, n.r.). Cred că au nevoie de sfaturi.”

Pentru Billy, situația a fost într-adevăr dificil, mai ales că s-a confruntat și cu probleme de sănătate, fiind depresiv. Faptul că Ducesa de Cambridge a fost atât de interesată de modalitățile prin care Billy a depășit obstacolele parentale, demonstrează că William nu este încă pregătit pentru pasul cel mare din viața lor care a fost deja făcut: „A părut cu adevărat foarte interesată”, a mărturisit bărbatul.

Mai multe