Kate Middleton, "stânjenită" de o întrebare foarte directă despre fiica lui Harry. Răspunsul ducesei

12 iunie 2021 12:11   Internațional
Ultima actualizare:

Kate Middleton a fost "luată prin surprindere" de un reporter care a întrebat-o dacă are vreun mesaj pentru nepoata ei Lilibet Diana. Un expert în limbajul corpului susţine că ducesa de Cambridge a părut "alarmată" de întrebare, dar şi entuziasmată când a răspuns că "abia aşteapt să o cunosc".

Kate Middleton a fost întrebată de fiica nou-născută a lui Harry şi Meghan Markle în timpul unei vizite făcute la o şcoală din Cornwall, cu Prima Doamnă a SUA, Jill Biden. Cele două se află, alături de soţii lor, Prinţul William şi Joe Biden, la summitul G7 din Anglia. 

Kate a fost pusă într-o situaţie neaşteptată când o un jurnalist american a întrebat-o dacă are un mesaj pentru Lilibet Diane. Ducesa a răspuns, zâmbind: "Îi doresc tot binele din lume. Abia aştept să o cunosc, pentru că încă nu am cunoscut-o, dar sper că acest lucru se va întâmpla curând". Kate a recunoscut şi că nu a vorbit pe FaceTime cu Meghan Markle. 

Stafful Casei Albe şi al Palatului Kensington a intervenit rapid pentru a pune punct conferinţei de presă, pentru a le lăsa pe Kate Middleton şi Jill Biden să ia parte la o discuţie cu experţi despre importanţa primilor ani din viaţa unui copil pentru dezvoltare. 

Expertul în limbajul corpului Judi James susţine că ducesa a fost stânjenită de întrebate, dar a fost bucuroasă să răspundă. "A trecut cu delicateţe peste moment, dar a fost unul stânjenitor, iar Kate a fost luată prin surprindere. A fost puţin alarmată de întrebarea directă. Face un mic gest cu limba care sugerează o dorinţă de a nu răspunde, dar apoi grimasa se transformă în zâmbetul ei obişnuit", noteaza mirror.co.uk

Lilibet Diana, numită aşa după bunica şi mama lui Harry

Meghan Markle şi Harry au devenit părinţi a doua oară pe 4 iunie: Lilibet Diana s-a născut în California, unde cuplul are acum reşedinţa. Fata ducilor de Sussex a primit două nume importante pentru familie: Lilibet este porecla primită de Regina Elisabeta a II-a de la tatăl ei, iar al doilea nume este luat de la Prinţesa Diana. 

Însă s-a spus că cei doi nu au cerut acordul Reginei pentru a-i folosi porecla, iar suverna este furioasă. Meghan şi Harry au negat însă, printr-un purtător de cuvânt: "dacă Regina nu ar fi fost în favoare, ei nu ar fi folosit numele".

Mai multe