Kate Moss s-a făcut de rușine în public. Ce avea pe haine

9 octombrie 2015 20:23   Internațional
Ultima actualizare:

Îmbrăcată în negru, din cap până-n picioare, Kate Moss (41 de ani) a ajuns la un restaurant din Londra, joi noaptea,08 octombrie, cu niște pete destul de misterioase. Ca de obicei, modelul s-a prezentat foarte elegant, însă urmele albe au stricat toată imaginea.

Modelul britanic a coborât dintr-o mașină de fițe cu o ținută excelentă, pe negru, însă care a dat naștere la numeroase controverse, potrivit dailymail.co.uk.

Aceasta a mers la petrecere cu o rochie până la genunchi, geantă neagră, pantofi stiletto, sacou negru și cu ruj sexy, roșu. Însă, ținuta neagră, elegantă, a scos în evidență niște pete dubioase, albe. Cei mai mulţi au spus că era nimic altceva decât scrum de ţigară. Gurile rele spun că a fost ceva şi mai rău.

Cu ochii pe jumătate închiși și destul de instabilă, Kate s-a îndreptat spre petrecerea din restaurantul Sexy Fish, din Londra.

Kate Moss are o avere 75 de milioane de dolari şi este căsătorită cu chitaristul Jamie Hince din 2011. Ea a mai avut o relaţie cu editorul Jefferson Hack, din care a rezultat fetiţa Lila Grace, astăzi în vârstă de 12 ani. Kate s-a iubit şi cu solistul Pete Doherty, care a fost la fel de toxică precum cea cu Johnny Depp. Implicaţi în scandaluri cu droguri şi băutură, s-au despărţit după numai câteva luni.

Mai multe