Kate și William nu au făcut niciodată așa ceva în public! Cum au fost surprinși Harry și Meghan

27 iulie 2018 10:20   Internațional
Ultima actualizare:

Se iubesc foarte mult iar ochii indiscreți ai celor din jur nu-i împiedică pe Harry și pe Meghan să se comporte tandru atunci când sunt în văzul lumii.

Așa s-a întâmplat ieri, la un meci caritabil de polo pe iarbă. Echipa din care Harry a făcut parte a câștigat cu 5-4 în cadrul Cupei Sentebale ISPS Handa iar, la decernarea trofeului, Duele și Ducesa de Sussex s-au sărutat cu pasiune. Meghan a radiat de fericire pe toată durata ceremoniei de premiere iar cei doi au părut că se iubesc mai mult decât oricând.

Tânărul cuplu regal nu s-a ferit să-și arate în public dragostea. La Jocurile Invictus, de exemplu, cei doi au fost surprinși ținându-se de mână  iar în timpul celebrului interviu de la BBC, în care și-au anunțat logodna, au arătat cât de apropiați sunt: au făcut glumițe, s-au alintat și s-au privit cu pasiune.

Nu același lucru se întâmplă atunci când Regina Elisabeta a II-a este prin preajmă. Atunci, cei doi adoptă o atitudine mult mai sobră și mai solemnă. Din fericire, ieri, Regina a stat acasă.

Mai multe