L-a prins că o înșela, dar s-a răzbunat într-un mod crunt

10 iulie 2016 18:35   Internațional
Ultima actualizare:

Gelozia îi poate împinge pe unii oameni la cele mai nesăbuite fapte. O femeie i-a sfâșiat obrazul până la ureche iubitului său atunci când l-a surprins sărutându-se cu o altă femeie.

Joylene Cunningham (30 de ani) a lăsat de-o parte orice sentiment de iubire față de iubitul său, Sean Harman și l-a mutilat fără milă, având acum envoie de 18 copci pentru a i se reface rana foarte gravă, potrivit DailyMail.co.uk

Anchetatorii cred că Joylene a folosit o lamă de ras sau un cuțit pentru a produce o astfel de plagă bărbatului. Femeia susține însă că tăietura a fost făcută cu un inel sau un pahar pe care-l ținea Sean în mână. Atunci când a fost examinat inelul, s-a constatat că acesta nu era deloc ascuțit. 

Joylene  riscă acum doi ani și jumătate de închisoare. "Rana prezintă o sfâșiere adâncă ce se întinde la gură până la ureche, cauzându-i o cicatrice permanentă", a declarat judecătoarea. 

Joylene spune că și-a ieșit din minți atunci când a fost la râu și l-a văzut pe Sean sărutând și fiind tandru cu o altă fată. "Am fost destul de supărată - m-am năpustit asupra lui ca să-l lovesc." 

Afirmațiile ei au intrat din nou în contradicție atunci când a declarat că nu și-a dat seama că în timp ce-l lovea avea în mână o lamă. La rândul lui, Sean a afirmat că a crezut că Jopylene era cea care avea o aventură cu altcineva, așa că a decis să înceapă o relație cu aștă femeie. "Eram foart supărat pe ea - am crezut că ea era cea care mă înșeală în propriul meu pat. am vrut să mă răzbun pe ea." De asemenea, el a mai mărturisit că a fost violent în unele momente cu Joylene.

Mai multe