La un pas să fie ucisă de prietena din copilărie, din cauza alcoolului: «Nu am încredere în nimeni»

21 februarie 2018 8:07   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie din Marea Britanie a trecut prin momente de groază din cauza celei mai bune prietene care, într-o clipă, a decis să o lege de pat și să o mutileze pe viață, fără să dea dovadă de milă.

Cele două tinere erau prietene apropiate de 17 ani, până când Sarah Holden, în vârstă de 26 de ani, și-a atacat în mod brutal prietena în iulie, anul trecut. Decizia de a-și înjunghia prietena a venit în urma unei seri îmbibate în alcool consumat în locuința criminalei. Deodată, Sarah i-a legat încheieturile și gleznele prietenei sale din copilărie, apoi a început s-o înjunghie pe toată suprafața corpului fără oprire.

 În timpul atacului, tânăra i-a repetat victimei ”iartă-mă, prințesă” și i-a aplicat cel puțin 17 lovituri de cuțit, lăsând-o cu răni îngrozitoare scrie metro.co.uk. După ce a oprit atacul, criminala și-a chemat fratele ca să-i arate ce a făcut. Acesta a fost șocat de ceea ce a văzut și, fără să stea pe gânduri o clipită, a sunat la Serviciul de Ambulanță.Din fericire, medicii au putut să îi salveze viața, dar tânăra va rămâne cu sechele pe viață din cauza crizei de nebunie pe care a avut-o cea pe care o considera cea mai de încredere persoană.

”Am avut încredere în ea pentru că era cea mai bună prietenă a mea. Dar după ce mi-a făcut, nu mai am încredere în nimeni, nici măcar în familia mea”, a povestit aceasta, rememorând, cu lacrimi în ochi, clipele de groază prin care a trecut. Avocata autoarei motivează că aceasta are probleme de natură psihce, suferind de personalitate borderline. "Suferă de un șoc post-traumatic. S-a descris ca fiind un monstru. Nu va mai bea alcool niciodată. Cei din închisoare cred că este prostuță pentru că acum refuză să folosească cuțitul pentru a-și tăia mâncarea, nu vrea să intre în contact cu acest obiect din nou", a mărisit avocata în fața instanței.  

Mai multe