Laura Bretan are concurență la America's Got Talent. Simon Cowell, din nou mut de uimire

26 iulie 2016 11:29   Internațional
Ultima actualizare:

Se pare că nu doar Laura Bretan l-a impresionat pe Simon Cowell, cel mai greu de înduplecat dintre jurații de la "Amerca's Got Talent". Acesta a fost lăsat cu gura căscată de un număr de magie al unui concurent.

Numele lui este Steven Brundage, are 25 de ani și a dorit să-i impresioneze pe membrii juriului și chiar a reușit. El s-a prezentat destul de simplist pe scena concursului, având la el doar niște pungi de hârtie și un cub rubik, potrivit DailyStar.co.uk

Numărul său de magie nu pare deloc complicat. Steven i-a cerut unuia dintre jurați să amestece culorile cubului, iar apoi l-a băgat în punga de hartie. În doar două secunde a scos cubul din pungă complet rezolvat. 

La început, Simon Cowell a fost neîncrezător, ca de obicei, dar când concurentul le-a dovedit celor trei jurați că punga era absolut goală, Simon a fost mut de uimire.

Ultima dată când cel mai "aspru" jurat a rămas atât de impresionat a fost când Laura Bretan, câștigătoarea "Românii au talent" i-a încântat cu vocea sa de înger.

Laura Bretan l-a impresionat cu vocea sa fantastică pe Simon Cowell

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe