Le-a arătat cine este atacatorul, dar au refuzat să îl aresteze! Motivul polițistelor

24 iulie 2015 8:48   Internațional
Ultima actualizare:

Două polițiste au primit avertizări de concediere după ce au refuzat să aresteze un atacator. Victima le-a arătat cine este bărbatul imediat după momentul atacului.

O femeie în vârstă de 36 de ani a fost atacată dintr-un bărbat în autobuz din Camden, Marea Britanie. Aceasta s-a ridicat de pe scaun pentru a o saluta pe o prietenă, iar în acel moment, atacatorul s-a repezit la ea să o atingă în zonele intime, potrivit metro.co.uk. Deși în acel moment au urcat două polițiste în autobuz, atacatorul a scăpat fără nici o amendă.

L-am împins și l-am întrebat «Ce faci?». Eram șocată, dar câteva secunde mai târziu, două polițiste au urcat în autobuz. Le-am spus ce s-a întâmplat. Am arătat spre bărbat, spunând că el este cel care m-a atacat și le-am spus că prietena mea a fost martoră. Polițistele mi-au spus că nu se puteau ocupa de acea infracțiune pentru că trebuia mai întâi să o raportez la o secție de poliție”, a declarat victima.

La momentul respectiv, femeii nu i s-a părut suspect comportamentul polițistelor, însă mai târziu și-a dat seama că ceea ce i se întâmplase nu era normal.  Serviciul de Poliție Metropolitană din Londra, Marea Britanie  a confirmat faptul că doi ofițeri au fost găsiți vinovați că ar fi îndrumat-o greșit pe victimă. 

Mai multe