Mărturia unei românce stabilite la Stockholm, despre atacul terorist: "Oamenii fugeau panicați"

7 aprilie 2017 17:58   Internațional
Ultima actualizare:

Locuitorii orașului Stockholm, capitala Suediei, au trecut prin clipe de coșmar vineri, 7 aprilie, după ce un camion a intrat cu viteză în mulțime și au fost trase focuri de armă la o gară din centrul capitalei. O româncă, stabilită în Suedia și care lucrează la un hotel, a mărturisit că toată lumea fugea speriată pentru a se salva.

Românca se numește Andreea Ene și a declarat pentru Digi 24 că hotelul unde lucrează se află la cinci kilometri de locul unde s-a produs incidentul. Cel care a anunțat-o atât pe ea, cât și pe restul angajaților că a avut loc un posibil atac terorist a fost chiar șeful său.

„Managerul hotelului în care lucrez a sunat și a spus ca tot personalul să plece cât mai repde din oraș. Soțul meu a veni să mă ia și singurul drum pe care noi o putem lua trece prin centru. Am văzut mulți oameni panicați.”

românca a mai adăugat că autoritățile au închis accesul spre centrul orașului, inclusiv circulația cu metroul și încă nu s-a comunicat dacă a fost prins atacatorul. Cel mai probabil, polițiștii continuă să-l caute pe terorist, dar surse locale de presă informează, potrivit martorilor, că au fost văzuți trei bărbați înarmați coborând din camionul care a intrat cu viteză în mulțime.

Mai multe