Medicii au fost uimiţi când au văzut ce a avut un bărbat în nas timp de 44 de ani

14 mai 2015 11:45   Internațional
Ultima actualizare:

Steve Easton, în vârstă de 51 de ani, a trăit timp de 44 de ani cu vârful unei săgeți de jucărie în nas. Bărbatul a descoperit acest lucru când a strănutat, eliminând bucata de cauciuc din cavitatea nazală.

Bărbatul povestește că la vârsta de șapte ani și-a introdus această jucărie în nas, iar părinții l-au dus imediat la spital. După un consult, doctorii nu au găsit nimic în nasul lui Steve și l-au trimis acasă, chiar dacă părinții lui observaseră că vârful de cauciuc al unei săgeți de jucărie dispăruse, potrivit The Guardian.

A fost în cavitatea mea nazală timp de 44 de ani. Nu aveam idee că a fost acolo atât de mult timp. Nu mă simt diferit acum. Mă întreb dacă mai este ceva înăuntru”, a spus bărbatul.

Totuși, acesta a resimțit anumite simptome, precum dureri de cap și nas înfundat, însă a crezut că a are febra fânului (inflamatie cronică a mucoasei nazale cauzată de alergeni, n.r.).

Doctorul meu a fost uimit, la fel ca toată lumea, însă a spus că nu m-a afectat cu nimic. Este doar unul din acele lucruri”, a adăugat Steve.

Acum, Steve poate respira normal din nou, iar durerile de cap au dispărut odată cu bucata de cauciuc care era blocată în nara lui stângă.

Mai multe