Meghan a fost invitată la nunta Pippei! De ce a lipsit însă de la biserică

21 mai 2017 18:09   Internațional
Ultima actualizare:

Au tot existat speculații potrivit cărora, iubita lui Harry nu ar fi fost invitată la nunta Pippei Middleton, dar se pare că nu a fost deloc adevărat. Meghan Markle chiar a fost invitată, însă nu a dorit să participe la ceremonia de la biserică.

Celebra actriță a preferat să lipsească de la St. Mark’s Church, lăcașul de cult unde Pippa și James și-au unit destinele deoarece a vrut să stea departe de public. În plus, s-a gândit că prezența ei la eveniment, ar atrage toate privirile și ar fi eclipsat-o pe mireasă, după cum precizează The Sun.

Totuși, Meghan a reușit să ajungă la timp la petrecerea după ceremonie. Prințul Harry a străbătut peste 300 de kilometri cu mașina personală pentru a-și lua iubita și a o duce la locul unde s-a ținut recepția. Abia acolo, Harry și Meghan au fost văzuți împreună.

„Harry are o legătură specială cu cumnata sa. Știa că a fost cea mai importantă zi pentru Pippa, așa că el și Meghan au decis de comun acord să nu o pună într-un colț de umbră”,  a declarat o sursă apropiată Familiei Regale.

Mai multe