Meghan Markle a dezvăluit că a avut gânduri sinucigașe când locuia la Palat: „Nu voiam să mai trăiesc”

8 martie 2021 7:59   Internațional
Ultima actualizare:

Dezvăluiri șocante! Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au vorbit, în cadrul emisiunii „The Oprah Winfrey Show”, difuzată duminică seară (7 martie), despre familia regală şi au dezvăluit că s-au simţit izolaţi în interiorul ei, că au rămas fără sprijin financiar şi că nunta lor a avut cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume. Acesta a fost primul interviu acordat de cuplu după ce, anul trecut, a decis să renunţe la îndatoririle în familia regală.

Ducele şi ducesa de Sussex au discutat timp de 2 ore cu Oprah Winfrey, iar interviul a fost difuzat de CBS în prime-time. Oprah Winfrey şi Meghan Markle au vorbit despre cum familia regală a decis ca Archie, primul lor copil, să nu fie prinţ, dar și despre cât de greu i-a fost ducesei în acea perioadă. Mai mult, se pare că au fost și discuții despre cțt de "închisă la culoare" va fi pielea lui Archie. Fosta actriță americană a mărturisit că s-a gândit chiar și la suicid în acea perioadă.

„Nu voiam să mai trăiesc”, a spus Meghan Markle. Ea a explicat că s-a simţit singură după ce au fost impuse limite legat de ce poate face şi că nu a ieşit luni întregi. Harry a declarat că nu a ştiut ce să facă şi că nici lui nu i-a fost uşor. „Nu aveam la cine să apelez”, a completat prinţul.

Prinţul Harry a mărturisit că a avut o relaţie „chiar bună” cu bunica lui, regina Elizabeth II, însă de suferit a avut relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles.

Meghan Markle și prințul Harry trăiesc din averea lăsată de prințesa Diana

„Mă simt chiar dezamăgit pentru că el a trecut prin ceva asemănător, ştie cum se simte durerea... iar Archie este nepotul lui. Dar, în acelaşi timp, îl voi iubi mereu, însă a fost multă suferinţă şi voi continua să fac una dintre priorităţile mele încercarea de a vindeca această relaţie”.

Despre prinţul William, fratele său, a spus că se află „pe drumuri diferite”. Pe plan financiar, ducii au dezvăluit că nu mai primesc nimic de la familia regală. Harry a adăugat că are banii pe care mama lui, prinţesa Diana, i-a lăsat, după ce s-a stins din viață. Cu toate că au existat tensiuni, Meghan Markle a ținut să precizeze că a avut o relație destul de bună cu ducesa Kate Middleton, deși presa britanică a speculat contrariul.

Meghan și Harry s-au căsătorit, de fapt, cu trei zile înainte de nunta fastuoasă pe care a văzut-o toată lumea

Oprah a întrebat-o pe Meghan Markle dacă, după toate aceste suferințe, povestea cu Harry are un final fericit.

„Mai minunat decât orice basm pe care le-aţi citit", a spus ea.

Un alt detaliu pe care nu îl știa nimeni până acum este că Meghan prinţul Harry s-au căsătorit într-o simplă ceremonie cu trei zile înainte de evenimentul care a fost transmis de televiziunile din întreaga lume.

Mai multe