Meghan Markle a dezvăluit ce gest romantic a făcut Prințul Harry în ziua nunții

26 octombrie 2018 22:40   Internațional
Ultima actualizare:

Ziua nunții este una la care mai toate femeile visează și pe care și-o imaginează încă din copilărie. Puține au însă șansa de a se căsători cu un prinț, dar Meghan Markle a intrat pe această listă scurtă.

Fosta actriță și Prințul Harry au avut parte de o nuntă de vis în urmă cu cinci luni, iar de curând au anunțat că vor deveni părinți. Deși a trecut aproape jumătatea de an de la momentul în care întreaga lume și-a îndreptat ochii către ceremonia din Marea Britanie, detalii emoționante ies și acum la iveală.

Cu ocazia lansării unei expoziții la Palatul Windsor, unde apar rochia de mireasă a lui Meghan și o replică a costumului purtat de Harry în ziua cea mare, ducesa de Sussex "a dat din casă" și a mărturisit ce gest romantic a făcut cel care i-a devenit soț, chiar cu câteva ore înainte de a-și uni destinele în fața lui Dumnezeu. Acesta a ținut să adauge o notă personală întregii ceremonii și a avut grijă să aleagă chiar el o parte din florile pentru buchetul miresii.

"Buchetul a fost făcut numai din flori pe care le iubim. Avem o mică grădină aici, pe care am plantat-o toamna trecută, și ceea ce cred că a fost cu adevărat special este că Harry a mers și a ales câteva flori pe care le-a adăugat în buchetul meu, ceea ce a fost foarte frumos și cu o însemnătate aparte", a mărturisit Meghan Markle, citată de Mirror, în timp ce soțul ei a dezvăluit că în buchet au fost și flori de nu-mă-uita, ca un tribut pentru mama lui, regretata Prințesă Diana, care și-a pierdut viața în urmă cu 21 de ani.

Buchetul de mireasă al lui Meghan a ajuns la Westminster Abbey, pe mormântul Soldatului Necunoscut. Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în 19 mai.

Citește și:

Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au certat în public la nunta Prinţesei Eugenie

S-a aflat! De ce Meghan Markle poartă mereu pantofi cu toc

Mai multe