Meghan Markle a fost la un pas să se cupleze cu un alt englez faimos, înaintea lui Harry

26 mai 2019 12:38   Internațional
Ultima actualizare:

Meghan Markle a avut o nuntă de vis şi are un copil superb cu Prinţul Harry, dar fosta actriţă ar fi putut să aibă o viaţă foarte diferită dacă i-ar fi ieşit "lipeala" cu un alt englez faimos.

O fostă prietenă a ducesei de Sussex a povestit că Meghan i-a cerut la un moment dat să o cupleze cu un englez şi chiar s-a mutat în Londra în căutarea iuitului perfect, în 2013. 

"Nu ştiam cine e Meghan, m-au pus să stau lângă ea la un eveniment. Mi-au spus că nu ştie pe nimeni în Londra. Ne-am înţeles din prima, era foarte amuzantă, iubea oraşul şi îşi dorea un iubit englez. Aşa că am întrebat-o dacă îi plac fotbaliştii. Aşa că i-am făcut rost de numărul de telefon al lui Ashley Cole, care tocmai se despărţise de Cheryl", a povestit Lizzie Cundy, conform metro.co.uk. 

Nici fotbalistul Ashley Cole nu ştia cine e Meghan, însă Lizzie era convinsă că va fi fix pe tiparul lui. Ducesa, ca şi Cheryl, fosta lui nevastă, e micuţă, fină şi cu părul negru. Însă cea care a refuzat relaţia a fost Meghan care nu a fost mulţumită că Ashley nu avea o reputaţie prea bună. 

Meghan Markle şi-a încercat norocul şi cu un cântăreţ englez

La scurt timp însă Meghan a început să flirteze pe Instagram cu cântăreţul Matt Cradle. Nici asta nu i-a ieşit, deşi Matt s-a simţit flatat că o vedetă de la Hollywood îl bagă în seamă. Însă, la scurt timp a cunoscut-o pe actuala sa iubită şi a ignorat mesajele lui Meghan. 

Ceea ce, până la urmă, a fost pentru binele ducesei, care a ajuns să îl cunoască pe Prinţul Harry şi poate spune că are tot ce-şi doreşte acum. 

Citeşte şi

Semnificația rochiei purtate de Meghan Markle în ziua în care și-a prezentat bebelușul

Bebeluşul lui Meghan Markle «a costat» 1 milion de dolari!

Mai multe