Meghan Markle a lansat o carte pentru copii! Povestioara a fost inspirată chiar de Prințul Harry și fiul lor, Archie

10 iunie 2021 23:26   Internațional
Ultima actualizare:

Ducesa de Sussex a lansat o carte pentru copii, numită „The Bench”, care a fost lansată marţi în Regatul Unit. Momentan, cartea nu a reuşit să ajungă în topul celor mai bine vândute apariţii editoriale, însă se bucură totuși de succes.

Volumul lui Meghan Markle nu a intrat în top 200 Amazon UK în ziua lansării, în timp ce albumul foto „Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020”, proiect al ducesei de Cambridge, Kate Middleton, a ajuns pe locul al doilea la debut şi încă se află în listă, potrivit presei britanice.

„The Bench (Banca)” a fost anunţată de Ducesa de Sussex luna trecută. Cartea a fost inspirată de o poezie pe care actrița a scris-o pentru Prinţul Harry, soţul ei, de Ziua Tatălui, la o lună după ce s-a născut primul lor copil, Archie. Ea explorează legătura specială dintre un tată şi fiul lui, văzută prin ochii mamei. Ducesa a fost inspirată de relația frumoasă dintre Prințul Harry și micuțul Archie.

În Marea Britanie, unde a fost lansată marţi, „The Bench” este vândută pentru 12,99 lire sterline/ exemplar. În prima zi, în topul vânzărilor Amazon UK, ea a ajuns pe locul 205 şi pe locul 60 în lista celor mai bine vândute cărţi pentru copii.

Nu este cunoscut dacă Meghan Markle a primit un avans pentru carte sau dacă veniturile obţinute vor fi donate în scop caritabil, dar un expert de branding a sugerat că i-ar fi adus deja 500.000 de lire sterline. Cartea lui Meghan Markle a fost ilustrată de Christian Robinson și are 34 de pagini. Varianta audio a cărții este recitată chiar de Ducesa de Sussex.

Mai multe