Meghan Markle a născut deja? Indiciul dat de Prinţul Harry

2 mai 2019 10:08   Internațional
Ultima actualizare:

O întreagă planetă aşteaptă cu sufletul la gură naşterea noului bebeluş regal, dar se pare că micuţul a venit deja pe lume. Cel puţin asta ar da de înţeles un gest făcut recent de Prinţul Harry.

Palatul Kensington a anunţat pe 1 mai că Prinţul Harry va pleca la Amsterdam sâptămâna viitoarea pentru o vizită oficială. Asta înseamnă că Meghan Markle fie a născut deja, fie va naşte în următoarele două zile. Cum se pare că Harry are şi el un scurt concediu de paternitate pentru a fi alături de soţia sa şi copilul lor, presa britanică e de părere că bebeluşul a venit deja pe lume, duminică sau luni, adică pe 28 sau 29 aprilie, conform metro.co.uk. 

"Îşi dorea că participe la evenimentul de la Amsterdam, însă nu a putut confirma din cauza naşterii bebeluşui. Acum însă poate să participe liniştit", a declarat surse regale. 

Meghan Markle ar trebui să nască pe cale naturală, la Windsor, iar speculaţiile că ea a adus deja pe lume copilul sunt din ce în ce mai intense. Însă familia regală nu a dat nicio declaraţie oficială privind starea fostei actriţe. 

Mai multe