Meghan Markle, apariție neașteptată la meciul Biancăi Andreescu de la US Open! Îi poartă ghinion Serenei Williams

8 septembrie 2019 11:38   Internațional
Ultima actualizare:

Meghan Markle, ducesă de Sussex, a fost prezentă sâmbătă (8 septembrie) la New York, la finala US Open, disputată de Bianca Andreescu (15 WTA) și Serena Williams (8 WTA). Ducesa de Sussex a fost o apariție neașteptată la eveniment, unde a venit să o susțină pe buna ei prietenă, Serena. Pe cele două le leagă o prietenie de aproape 10 ani.

Meghan Markle, care a devenit mămică în mai, a vrut să o încurajeze pe Serena Williams. Ea a venit îmbrăcată într-o rochie de blugi și un pulover gri și a stat în public alături de soțul tenismenei americane, Alexis Ohanian. De asemenea, soția prințului Harry a fost văzută vorbind cu redactorul-șef al revistei Vogue, celebra Anna Wintour. 

Ultima dată când Meghan Markle a susținut-o pe Serena Williams a fost la Wimbledon, când jucătoarea americană a fost învinsă, în finală, de Simona Halep, cu scorul de 2-6, 2-6. Și de data aceasta, se pare că ducesa i-a purtat ghinion tenismenei americane. Și de această dată Serena Williams a fost învinsă tot de o sportiva de orgine română, Bianca Andreescu, cu scorul 6-3, 7-5.

Pentru performanța de la US Open, Bianca Andreescu a încasat un cec în valoare de 3.850.000 de dolari, reușind să ajungă în acest an la câștiguri de peste 6 milioane de dolari, la doar 19 ani.

Meghan Markle l-a luat și pe Archie în Statele Unite ale Americii

Chiar dacă are doar patru luni, micuțul Archia a avut parte de prima lui călătorie peste Ocean. Ducesa de Sussex și-a adus fiul în SUA, la bordul unui avion comercial, după scandalul în care a fost implicată, fiind acuzată că a efectuat multe călătorii cu aeronave private. Meghan Markle a ținut să o susțină pe Serena Williams la finala US Open din New York. Ducesa de Sussex nu a mai vizitat Statele Unite ale Americii din luna februarie, când tenismena americană i-a organizat o petrecere fostei actrițe americane, pentru a celebra sarcina acesteia.

Citește și

Prințul Harry a dus-o pe Meghan Markle în “paradisul miliardarilor”. Imagini din vila în care s-au refugiat în Ibiza

Meghan Markle are propria echipă de angajaţi de la Hollywood. Planurile ducesei au îngrijorat staff-ul regal

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Mai multe