Meghan Markle, atacată de sora ei: «Sper ca Archie să o trateze așa cum face ea cu tatăl nostru»

7 august 2019 19:03   Internațional
Ultima actualizare:

Chiar în preajma zilei în care Meghan Markle a împlinit 38 de ani, Samantha, sora vitregă a ducesei de Sussex, s-a lansat într-un atac virulent la adresa sărbătoritei, căreia îi dorește ca fiul ei să ajungă să o trateze așa cum face ea cu tată lor, Thomas Markle.

"Este lipsit de respect ce a făcut sora mea: a intrat în biserică știind ce i-a făcut tatălui nostru. L-a ignorat la fiecare sărbătoare, la nuntă, la naștere, la botez, la cele două infarcturi ale lui. Totul legat de botez (al lui Archie, fiul lui Harry și Meghan - n.r.) a părut fals, dar mai mult decât asta, ea a renunțat la întreaga familie pentru a deveni o regalitate. Tatăl meu a fost minunat cu ea. Tot PR-ul din lume nu va putea să-i îndrepte faptele. Sper ca vina să o macine. Tot ce a apărut public despre tatăl meu au fost minciuni, pentru ca ea să apară într-o lumină bună", a declarat Samantha Markle, citată de Daily Star.

Samantha Markle nu s-a oprit aici. Aceasta a afirmat că îi pare rău că micuțul Archie are o asemenea mamă și că speră ca atunci când va crește să poată scăpa din "ghearele" mamei sale, să înțeleagă cât de "manipulatoare" este Meghan și că a făcut totul pentru a-l ține departe de bunicul lui, Thomas Markle. "Meghan este o rușine pentru numele Markle. Dacă bunicul nostru ar fi trăit, ar fi dezmoștenit-o pentru felul rece în care-și tratează familia", a mai adăugat Samantha, care îi este soră de tată ducesei de Sussex.

Încă de când a fost făcută publică relația dintre Meghan și prințul Harry, Samantha Markle a arătat public că are "un ghimpe" împotriva surorii sale, despre care a zis în repetate rânduri că nu este demnă de a fi parte a familiei regale.

Citește și:

Meghan Markle a împlinit 38 de ani! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis Harry

Ce restricţii au vecinii lui Meghan Markle şi ai Prinţului Harry. «Nici Regina nu are aşa cereri exagerate»

Mai multe