Meghan Markle, confesiuni despre sarcină. Ce face pentru a se pune pe picioare

19 octombrie 2018 8:25   Internațional
Ultima actualizare:

Meghan Markle a vorbit pentru prima dată despre sarcina sa, dar şi despre felul în care i s-a schimbat viaţa de când a renunţat la social media. Ducesa de Sussex a făcut dezvăluirile în cadrul unei întâlniri în Australia, alături de soţul ei, Prinţul Harry.

Meghan a vorbit despre experienţele prin care a trecut ca o viitoare mamă pe o plajă din Australia, unde ea şi Harry s-au întâlnit cu persoanele cu probleme psihice. 

Conform unei participante, Charlotte Connell, Meghan a povestit că sarcina o face să se simtă ca şi când ar avea constant rău de la diferenţa de fus orar. Mai mult, starea de rău a fost accentuată de faptul că recent a călătorit din Marea Britanie în Australia. Astfel, ea face constant yoga, chiar şi la primele ore ale dimineţii, ca să se pună pe picioare. Ducesa a recunoscut însă că, pe lângă asta, nu are mari probleme şi încă nu conştientizează pentru că are foarte multe pe cap, conform dailymail.co.uk. 

Meghan a mai dezvăluit că se simte mult mai bine de când a renunţat la siteurile de socializare, o decizie pe care a fost obligată să o ia după ce a recunoscut public relaţia cu Harry.

Ducii de Sussex se află într-un turneu în Australia, început chiar în ziua în care Palatul Kensington a anunţat că Meghan Markle este gravidă cu primul copil al cuplului. Miercuri, cei doi au mers pe o plajă din Australia pentru a purtat o discuţie informală despre bolile psihice. Îmbrăcaţi lejer, Prinţul Harry în pantaloni bej şi o cămaşă bleu, iar Meghan într-o rochie cu bretele lungă care i-a mascat burtica, ei au vorbit cu persoane care suferă de diverse tulburări psihice şi le-au dat sfaturi. 

Meghan nu a fost singura care s-a confesat în faţa participanţilor. Harry, care a avut probleme mentale după moartea mamei sale, a dezvăluit că cel mai bun lucru pe care l-a făcut a fost să ceară ajutor şi să vorbească despre suferinţa sa. 

Citeşte şi

Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au certat în public la nunta Prinţesei Eugenie

Cum și-a ascuns Meghan Markle sarcina la nunta Prințesei Eugenie. Semnele care au trădat-o

Mai multe