Meghan Markle, detoxifiere după sărbători

7 ianuarie 2021 17:00   Internațional
Ultima actualizare:

Meghan Markle a trecut deja la detoxifiere după sărbători. Își prepară o băutură specială care o menține perfect sănătoasă.

Meghan Markle (39 de ani) a dezvăluit care e rețeta sa de detoxifiere după sărbători. Soția prințului Harry (36 de ani) își pregătește o băutură specială pentru a-și purifica trupul după excesele de Crăciun și Revelion. Băutura, pe care o consumă în fiecare dimineață, este antioxidantă și îi dă energie. O prepară din apă de cocos, o pudră de proteine, afine congelate, scorțișoară, semințe de chia și lapte de migdale. Meghan spune că este o rețetă ideală care o ajută să-și păstreze o sănătate perfectă.

/Prinţul Harry şi Meghan Markle renunţă la rolul pe care îl ocupă în cadrul familiei regale

/Meghan Markle, desființată de un fotograf cu care a lucrat: «O actriță de mâna a doua cu pretenții de Hollywood»

Întotdeauna a ținut cont de dietă

Înainte de a se căsători cu prințul Harry, la 19 mai 2018, ea a ținut de asemenea cont de dietă pentru a se asigura că nu i se întâmplă nimic rău. Fosta actriță nu s-a atins de midii sau friptură preparată în sânge. Apa nefiltrată, făina negătită, fructele sau legumele au fost în prealabil spălate și tăiate de furnizor. Meghan a ținut o dietă strictă pentru a se asigura că va evita o eventuală intoxicație alimentară în timpul fericitului moment. Soția prințului Harry are mare grijă să nu se îmbolnăvească. Meghan Markle a trecut deja la detoxifiere după sărbători.

Mai multe