Meghan Markle ia lecţii de stil de la Regina Letiţia a Spaniei. Fusta identică pe care au purtat-o cele două

26 octombrie 2019 12:05   Internațional
Ultima actualizare:

Meghan Markle este cunoscută pentru ţinutele alese cu mare grijă şi rochiile de mii de euro, iar cea mai recentă alegere vestimentară pare inspirată chiar de o altă regalitate numită des când vine vorba de modă: Regina Letiţia a Spaniei. Ducesa de Sussex a revenit la ţinutele mulate şi a purtat vineri (25 octombrie) o fustă de piele roşie, identică cu cea purtată de Letiţia cu o zi înainte, în Coreea de Sun.

Meghan a optat pentru ţinute mai lejere în timpul turnerului recent din Africa, cu rochii vaporoase, dar la un eveniment din Windsor, de vineri, ea a revenit la silueta ei preferată, haine care să îi vină ca turnate şi care să îi evidenţieze formele. Ducesa de 38 de ani a purtat o fustă roşie conică, de piele, de la casa Hugo Boss, în valoare de 427 de euro, potrivit dailymail.co.uk. 

Fosta actriţă a completat ţinuta cu un pulovăr de culoarea prunei, cu decolteu în V, băgat în fustă, pentru a accentua talia. La ea, a accesorizat o pereche de pantofi magenta, cu tocuri ameţitoare. Părul ducesei a fost prins într-o coc lejer, cu câteva suviţe lăsate libere pentru a-i încadra faţa. 

Fusta a fost aceeaşi purtată cu o zi înainte de Regina Letiţia a Spaniei, în timpul unei vizite în Coreea de Sud. Ea a ales însă o bluză albă pentru a completa ţinuta şi pantofi roşu-închis. Letiţia a păstrat întocmai schima cromatică a ţinutei şi a ales chiar şi un fard bej închis pentru machiajul ochilor şi o nuanţă subtilă de piersică pentru obraji. 

Mai multe