Meghan Markle, însărcinată a treia oară?

27 ianuarie 2022 13:10   Internațional

Au apărut zvonuri că Meghan Markle, soția prințului Harry, ar fi însărcinată a treia oară, alimentate de o poză în care ea ar fi apărut cu rotunjimi în zona abdomenului.

Au apărut zvonuri că Meghan Markle (40 de ani), soția prințului Harry (37 de ani), ar fi însărcinată a treia oară. Sarcina ar fi survenit la mai puțin de un an după venirea pe lume a fetiței lor, micuța Lilibet, după cum susțin zvonurile, citate de publicația ”Neue Post”.

Vor să se mute

Meghan Markle și prințul Harry se grăbesc să se mute de unde stau. Sunt nemulțumiți pentru că pe proprietatea lor ar fi o scurgere de noroi. Zvonurile că ar putea deveni din nou părinți sunt alimentate de ”Neue Post” prin publicarea unei poze a ducesei de Sussex cu rotunjimi suspecte în zona abdomenului.

Cuplul ar fi fericit

În ciuda faptului că o scurgere de noroi ar amenința proprietatea lor din Montecito, California, SUA, cuplul ar fi fericit pentru că ar mai aștepta un copil. Prințul Harry și Meghan au un băiețel, Archie, care în mai împlinește trei ani, și o fetiță, născută la 4 iunie 2021, în vârstă de 7 luni. Au apărut zvonuri că Meghan Markle, soția prințului Harry, ar fi însărcinată a treia oară.

Mai multe