Meghan Markle, superbă într-o rochie de designer. De ce a modificat modelul de podium

26 februarie 2019 13:48   Internațional
Ultima actualizare:

Meghan Markle a păstrat pentru ultima seară în Maroc cea mai spectaculoasă ținută din garderoba pregătită pentru această vizită oficială. O rochie albastră cu imprimeu floral, semnată Carolina Herrera, designerul preferat al Reginei Letizia, dar și al celor mai elegante prime doamne ale Americii.

Meghan Markle și Prințul Harry și-au încheiat vizita de trei zile în Maroc cu o întâlnire cu Regele Mohammed VI la reședința acestuia. Ducele și ducesa de Sussex au onorat vizita îmbrăcați la patru ace. Harry a purtat un costum gri, cu cămașă albă și cravată, iar Meghan a strălucit pur și simplu într-o rochie Carolina Herrera, din colecția toamnă 2019, care încă nu este disponibilă la vânzare.

Rochia albastră, cu imprimeu floral, nu a fost gândită special pentru femei însărcinate, însă modelul vaporos a permis adaptarea pentru silueta de graviduță a lui Meghan. Mai mult, ducesa a cerut modificarea modelului prezentat pe podium. Efectul de transparență a fost estompat cu o dublură albastră, asortată perfect, întâmplător sau nu, cu pantofii lui Harry.

Modelul face parte din colecția de toamnă 2019 a brandului și este disponibil numai pentru precomandă la prețul de 2.900 de dolari.

Carolina Herrera, designer de origine venezueleană, este renumită pentru că le-a îmbrăcat de-a lungul timpului pe unele dintre cele mai elegante prime doamne ale Americii, Jacqueline Onassis, Laura Bush și Michelle Obama. De asemenea, este designerul preferat al Reginei Letizia a Spaniei.

Meghan Markle, trei ținute într-o singură zi

Rochia Carolina Herrera este a treia ținută purtată de Meghan într-o singură zi. Ducesa și ducele și-au început ziua la Royal Equestrian Club din Rabat, unde au învățat cum îi ajută terapia cu cai pe copiii și adolescenții cu afecțiuni psihice. Pentru această vizită, Meghan a ales jeanși negri, o jachetă kaki J.Crew, care deja nu mai poate fi comandată nicăieri, o bluză cu dungi de inspirație bretonă și cizme negre din piele întoarsă de la Stuart Weitzman.

Pentru plimbarea prin Grădinile Andaluze din Rabat, de după-amiază, Meghan a ales o rochie neagră plisată, până la nivelul genunchilor, și un blazer alb. Iar cireașa de pe tort a fost rochia albastră Carolina Herrera purtată marți seară de ducesă la întâlnirea cu Regele Mohammed VI.

Meghan Markle, numai rochii de designer în Maroc

Nu a fost însă singura rochie de designer purtată de Meghan în Maroc. Când a sosit în Casablanca, ducesa a furat toate privirile într-o rochie capă roșie Valentino, lungă până la nivelul genunchilor, accesorizată cu pantofi stiletto roz pal și o geantă din piele în aceeași nuanță, de asemenea de la Valentino.

A doua zi, la recepția oferită de ambasadorul Marii Britanii în Maroc, Meghan a ales tot o rochie capă, de data aceasta varianta lungă până-n pământ, de la Dior, ivorie, cu un detaliu strălucitor pe margini. Pentru un efect monocromatic, ducesa a ales pantofi aurii și un clutch din satin cu un detaliu strălucitor în formă de albină.

Citește și:

Avertisment: Meghan Markle greșește grav, iar Prințul Harry ar trebui să-i spună

Meghan Markle a purtat haine de peste un milion de euro în 2018. Cele mai spectaculoase ținute

Mai multe