Melania, primul portret oficial ca primă doamnă. Detaliul care a stârnit reacții negative

4 aprilie 2017 8:57   Internațional
Ultima actualizare:

Melania Trump a acceptat, în sfârșit, să i se facă un portret oficial pentru Casa Albă, în calitate de prima doamnă a Statelor Unite. imediat după ce a fost însă publicat pe Internet, fotografia ei a stârnit numeroase reacții negative și critici.

Prima doamnă a pozat cu mâinile încrucișate, ușor zâmbitoare și uitându-se direct spre privitor. A purtat o ținută office, un sacou elegant și un accesoriu vestimentar la gât, ce pare a fi o eșarfă, dar, după cum precizează The Sun, internauții au observat imediat un detaliu la Melania care a scăpat netaxat.

În portretul oficial, Melania a purtat la mâna stângă enormul inel de logodnă primit de la Trump și despre care se spune că ar costa un milion și jumătate de dolari. Bijuteria sare într-adevăr în evidență atunci când te uiți la portret. Este imposibil să nu observi uriașul smarald de 13 k. Inelul l-a primit de la Donald Trump în 2004, atunci când a cerut-o în căsătorie.

Publicul critic nu a ezitat să se lege și de aspectul impecabil al Melaniei, lăsăând comentarii mai mult sau mai puțin răutăcioase în care au spus că fotografia a fost intens editată, altfel n-ar fi arătat atât de bine. „Apreciez că la Casa Albă s-au economisit câțiva bani pentru un editor foto talentat pentru a elimina defectele din fotografia oficială a Melaniei Trump.”

Mai multe