Melania Trump a arătat ca o regină la nunta cu Trump! A avut două rochii de mireasă

6 ianuarie 2018 14:42   Internațional
Ultima actualizare:

Donald și Melania au avut o nuntă ca-n povești. A fost un adevărat eveniment național în Statele Unite. fericitul cuplu a avut peste 350 de invitați, Melania a purtat două rochii de mireasă, extrem de scumpe, iar la final, i-au impresionat pe toți cu giganticul tort de nuntă.

Cea de-a treia nuntă a lui Donald Trump a costat nici mai mult, nici mai puțin de un milion de dolari. A avut loc pe 22 ianuarie 2005, după ce șase ani de la divorțul afaceristului de cea de-a doua soție, Marla Merples. De prima nevastă s-a despărțit în 1992, precizează The Mirror.

Pe lista celor peste 350 de invitați s-au aflat celebrități de renume internațional: politicieni, actori, cântăreți etc. Chiar cuplul Bill și Hillary Clinton a fost fotografiat alături de Trump și noua lui soție, o imagine pe care, cu siguranță, magnatul nu ar vrea să o mai vadă vreodată. În mod surprinzător, toți patru păreau foarte apropiați. Zâmbetele până la urechi le trădează simpatia pe care o aveau unii față de ceilalți, probabil nici nu bănuiam ce cuvinte murdare aveau să-și arunce unii altora în campania electorală.  Printre celebritățile prezente la nuntă au fost și Simon Cowell, Heidi Klum, Arnold Scwarzenegger, cântărețul Usher, etc.

Melania a avut o ținută atât de impresionantă, încât a apărut chiar și pe coperta revistei Vogue. Fotomodelul de origine slovenă a avut două rochii de mireasă uimitoare, de-a dreptul uriașe. Numai una dintre ele a costat peste 100.000 de dolari, marca Christian Dior. Broderia rochiei a fost realizată 550 de ore. Ca accesorii, Melania s-a „împodobit” cu un colier și brățări din diamante și renumitul inel de logodnă, de 12 karate, cu diamant, în valoare de 1,5 milioane de dolari.

Donald și Melania și-au unit destinele la ora 19.00, în Catedrala Episcopală Bethesda, din Florida, înconjurați de o mulțime impresionantă de oameni. Petrecerea s-a ținut la exclusivista sa locație de lux de la Mar-a-Lago. Invitații au fost delectați cu cele mai fine băuturi și mâncăruri.

La final, toți s-au uitat cu uimire la tortul de nuntă impresionant, înalt de 1,5 metri, pe șapte etaje și cu o greutate de 90 de kilograme.

Mai multe