Melania Trump a strălucit la propriu de Revelion, într-o rochie de peste 4.000 de dolari

1 ianuarie 2018 18:40   Internațional
Ultima actualizare:

Melania și Donald Trump și copiii acestora au avut parte de o petrecere demnă de o familie prezidențială. Trecerea în noul an nu i-a surprins însă la Casa Albă, ci la luxosul club de golf al președintelui. Melania a strălucit la propriu într-o rochie deosebit de scumpă.

Ținuta Melaniei (47 de ani), în valoare de peste 4.000 de dolari, a captat întreaga atenție celor de la petrecere. Rochia, de culoare roz metalizat, satinat, cu paiete și ornamente florale, i-a conferit Primei Doamne un aspect foarte elegant și tineresc. Mânecile bufante au creat, de asemenea, impresia că talia Melaniei este mult mai îngustă decât e în realitate.

Familia prezidențială a petrecut Anul Nou la clubul de golf Mar-a-Lago, din Florida, uriașul și luxosul domeniu care aparține lui Donald Trump (71 de ani), informează express.co.uk. Aici, ămpreună cu fiul lor, Barron (11 ani), s-au alăturat s-au alăturat celorlalți membri ai familiei și au petrecut până în zori.

A fost primul Revelion al lui Donald Trump, în calitate de președinte al Statelor Unite. În ianuarie 2017, el a obținut o victorie zdrobitoare asupra Democraților, Republicanii deținând majoritatea și în Congres. Trump a avut un an plin din punct de vedere politic, a stârnit admirație, dar și controverse în plan extern și intern. A făcut prima lui vizită în România, în calitate de președinte, iar la finalul lui 2017, s-a remarcat prin valul de nemulțumiri stârnit după ce a afirmat că recunoaște Ierusalimul dreptcapitală a Israelului.

Mai multe