Melania Trump, apariție demnă de Prima Doamnă. E prima dată când e lăudată

3 martie 2017 19:11   Internațional
Ultima actualizare:

Melania Tump, a avut prima apriție singură, în public, ca Prma Doamnă. De când a primit acest titlu, soția lui Donald Trump nu a fost lăudată pentru ieșirele sale în public, lucru care s-a schimbat acum. Ea a petrecut o după-amiază la un spital de pediatrie și le-a citit coiilor.

Prima apariție publică a Primei Doamne a fost foarte așteptată. Ea a petrecut o după-amiază înconjurată de copii bonlavi și le-a citit acestora o poveste scrisă de un cunoscut autor de cărți dedicate cel mici, Dr. Seuss. Ziua nu a fost aleasă întâmplător. Melania a întreprins această acțiune acțiune de ziua autorului cărții, dar și de Ziua Națională a Cititului în America, potrivit MyStatesman.com.

Prima Doamnă a Americii a purtat un dialog cu copii, activitatea fiind interactivă. ”Știți ce zi este astăzi? Este ziua de citit. Așa că am venit să vă încurajez să citiți și să vă gîndiți la ce vreți să reușiți în viață”, și–a început Melania vizita. Ea a ales să le citescă copiilor povestea ”Oh! Locurile în care te vei duce.”

Melania Trump a fost o prezență discretă atât în campania electorală a soțului ei, cât și după ce acesta a câștigat mandatul. În mod normal, Primele Doamne americane își aleg o cauză pe care să o susțină timp de patru ani, cât va dura mandatul soțului în calitate de președinte. În timpul campaniei, Melania a declarat că vrea să lupte împotriva hărțuirii pe internet, dar publicul a criticat dur această decizie. Michelle Obama, fosta Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, a luptat contra obezității.

Mai multe