Melania Trump le-a dat peste nas cârcotașilor! Cum s-a îmbrăcat la învestire

20 ianuarie 2017 17:27   Internațional
Ultima actualizare:

Toți ochii au fost pe Prima Doamnă Melania Trump în ziua învestirii lui Donald Trump la Casa Albă. În condițiile în care cele mai mari nume ale modei au anunțat că nu o vor îmbrăca pe care care-i va urma mult admiratei Michelle Obama, toată lumea se întreba ce va purta fostul fotomodel în cea mai importantă zi din viața ei.

Iar Melania Trump s-a ridicat, cel puțin până acum, la nivelul așteptărilor. La cina oferită de Donald Trump joi, 19 ianuarie, fostul fotomodel a purtat o creație Reem Acra, nude, strălucitoare, lungă până la pământ, pe linia corpului și cu mâneci lungi.

Rochia a amintit de ținutele purtate, la vremea lor, de Laura Bush și Nancy Reagan. Laura Bush a ales o rochie semnată de Oscar de la Renta pentru cea de-a doua ceremonie de învestitură. În ceea ce privește culoarea, Prima Doamnă a optat pentru un albastru pal, care să se asorteze cu ochii soției lui George W. Bush.

Cât despre ziua învestirii, Melania a ales o rochie bleu-pudrat, semnată Ralph Lauren, cu un taior asimetric, cu guler amplu și mâneci trei sferturi, mănuși și pantofi stiletto în aceeași nuanță.

Ținuta a trimis direct la o altă Primă Doamnă de poveste din istoria Statelor Unite, Jackie Kennedy. Imaginile de arhivă arată că Jackie a purtat, de asemenea, un pardesiu bleu cu mâneci trei sferturi și mănuși la ceremonia de la Capitoliu, în 1961.

Mai multe