Melania Trump urăşte viaţa de la Casa Albă. Nu a crezut că soţul ei va fi preşedinte

28 noiembrie 2017 12:33   Internațional
Ultima actualizare:

Asta e culmea! Melania Trump (47 de ani) nu a crezut nici o clipă că soţul ei Donald Trump (71 de ani) va ajunge preşedintele SUA şi nu s-a gândit niciodată că va fi Prima Doamnă. O prietenă apropiată a făcut dezvăluiri incendiare din sânul cuplului prezidenţial.

Prima Doamnă a Americii nu a crezut nici o secundă, anul trecut, că Donald Trump va ajunge preşedintele SUA. L-a susţinut în orice a făcut însă, în calitate de cea de treia soţie a lui, Melania Trump nu a îndrăznit să „aibă vise mai mari decât soţiile de dinaintea ei”. Nu a crezut că va ajunge Primă Doamnă şi de aceea la începutul anului a avut câteva „stângăcii” în apariţiile publice. „Se străduieşte peste putinţă să intre în pielea personajului, dar nu este ceva ce şi-a dorit. Aşa că încearcă să îşi impună propriul stil chiar dacă se află între ciocan şi nicovală”, a declarat o sursă pentru Vanity Fair.

În realitate, Melania Trump urăşte din tot sufletul noua ei viaţă. Îi plăcea mai mult să stea în New York, să fie preocupată de creşterea şi educarea copilului şi să fie stăpână pe programul ei. Specialiştii au studiat îndeaproape limbajul trupului în timpul apariţiilor îmn public ale cuplului prezidenţial şi au ajuns la concluzii care conturează rapoarte de genul: putere-subordonare, rebeliune-supunere şi atracţie-respingere. Deşi mulţi au susţinut că îl idolatrizează pe Donald Trump, unii specialişti britanici au punctat că „Melania încearcă să îşi impună propriul punct de vedere”. Revista „US Weekly” a realizat un interviu cu stilistul Phillip Boch, un prieten de-al familiei Trump. „Stilul ăsta de viaţă nu este visul Melaniei. Ci al lui Donald. Din fericire, are suficientă putere şi energie să poată face faţă ritmului”. În timpul unui interviu acordat în emisiunea lui Jimmy Kimmel, Melania Trump a declarat „mă simt ca Rapunzel, închisă într-un conac de 100 de milioane de dolari”. Melania a plecat din Slovenia în 1996 pentru a debuta în industria modei şi nu a visat niciodată să intre în politică.

Mai multe