Mentorul care le-a pregătit pe Meghan Markle și Kate Middleton pentru viața regală s-a retras!

1 martie 2019 9:13   Internațional
Ultima actualizare:

Sir David Manning este mentorul lui Kate Middleton și al lui Meghan Markle. El le-a pregătit pe ducese pentru viața regală. Ajuns la vârsta de 69 de ani, Manning s-a hotărât să se retragă.

Meghan și Kate au avut parte de o instruire ca la carte, înainte de a deveni ducese, iar acest lucru i se datorează unui singur om! Sir David Manning a lucrat cu Casa Regală din Marea Britanie timp de 10 ani. El nu va fi înlocuit, întrucât prestigioasa sa poziție este unică, potrivit tabloidului britanic The Sun. Acesta a fost angajat în 2009, atunci când toți ochii erau ațintiți către William și Harry. El i-a instruit și i-a învățat ce presupune o etichetă regală. De asemenea, Manning s-a ocupat și de instruirea lor în politică externă. 

David Manning a lucrat 10 ani pentru familia regală 

Palatul Kensington a anunțat că Meghan Markle și Kate Middletul îi sunt incredibil de recunoscătoare pentru sfaturile înțelepte pe care David Manning le-a dat duceselor.

„Casa Regală este extrem recunoscătoare pentru ajutorul primit de la Sir David în ultimii 10 ani”, a declarat un reprezentant al familiei regale.

Înainte de cariera „regală”, David Manning a fost ambasatorul Marii Britanii în Statele Unite ale Americii, dar și consilierul lui Tony Blair. 

Mai multe