Mesajul emoționant al mamei teroristului din Londra pentru rudele victimelor atacului

27 martie 2017 22:21   Internațional
Ultima actualizare:

Mama teroristului care a comis atentatul de la Londra pe 22 martie, a transmis câteva cuvinte depre fiul său și cât de mult o îndurerează acțiunile lui criminale.

„Nu susțin acțiunile sale și nici credința care l-a determinat să comită această atrocitate. Sunt șocată și îndurerată de acțiunile fiului meu, care a ucis niște oameni nevinovați în Westminster. De când am descoperit că este fiul meu cel responsabil, am vărsat lacrimi pentru oamenii prinși în acest incident cumplit”, a declarat Janet Ajao (69 de ani), mama lui Khalid Masood, potrivit The Sun.

„Mi-aș dori să clarific, pentru a nu mai exista îndoieli, că nu-i susțin acțiunile și nici credința care l-au determinat să comită o asemenea atrocitate. Aș vrea să le mulțumesc din adâncul sufletului prietenilor, familiei și comunității pentru tot sprijinul acordat”, a mai adăugat mama teroristului.

Autoritățile au investigat-o pe bătrână pentru a afla dacă are vreo legătură cu atentatul, dar au descoperit că femeia locuiește la câteva sute de kilometri de locul unde s-a petrecut atentatul și nici nu a fost implicată în atac. Acum, autoritățile sunt mai degrabă îngrijorate că mama teroristului ar putea deveni ținta răzbunării celor afectați de fiul său.

Mai multe