Michelle Obama a strălucit la propriu la New York într-o pereche de cizme de 4000 de dolari

22 decembrie 2018 11:40   Internațional
Ultima actualizare:

Michelle Obama a atras atenția tuturor la un eveniment din New York după ce a apărut încălțată cu o pereche de cizme argintii strălucitoare, din colecția Balenciaga primăvară-vară 2019.

Michelle Obama a purtat o pereche de cizme semnate Balenciaga care au costat 4.000 de dolari, potrivit tmz.com, și a creat multă controversă pe rețelele de socializare. Soția fostului președinte american a declarat în cadrul evenimentului că acum se simte mai sigură pe ea și este liberă să facă ceea ce-și dorește cel mai mult. 

Michelle Obama a strălucit în cizmele Balenciaga de 4.000 de dolari

Michelle Obama a creat multă controversă în presa internațională după ce a uimit pe toată lumea cu cizmele lungi și strălucitoare care au fost apreciate de mulți designeri. 

Ea fost invitată de actrița Sarah Jessica Parker și a fost imediat complimentată epntru apariția ei perfectă. Ea a purtat o rochie galbenă semnată de aceeași casă de modă ca și a cizmelor, iar cele două piese vestimentare s-au completat de minune și i-au dat fostei prime doamne un aspect ravisant. ”Cizmele lui Michelle Obama au doborât internetul” a scris cu umor Huffington Post.

Mai multe