Miley Cyrus, cea mai tânără Legendă Disney: „Sunt mândră că am fost Hannah Montana!”

17 august 2024 7:30   Internațional

Miley Cyrus a fost desemnată Legendă Disney. Artista și-a exprimat aprecierea pentru perioada în care a interpretat-o pe Hannah Montana, duminică seară în momentul încoronării.

La vârsta de doar 31 de ani, Miley Cyrus a fost încoronată drept Legendă Disney, fiind cea mai tânără persoană care a primit acest premiu. Desemnarea a avut loc pe data de 11 august la Honda Center din Anaheim, California.

Desigur că, la acest eveniment important, celebra cântăreață s-a prezentat într-un costum strălucitor și cu o croială extrem de deosebită. Miley Cyrus a fost una dintre cele 14 persoane care au primit un premiu pentru munca remarcabilă pe care a făcut-o pentru Compania Walt Disney, anul acesta.

Miley Cyrus a trăit cel mai emoționant moment din viața ei

Un moment emoționant pentru vedetă a fost cel când a urcat pe scenă. Aceasta a ținut un discurs care a stârnit emoții în public, dar care au făcut-o chiar și pe ea să verse câteva lacrimi. Fanii au primit cu brațele deschise mulțumirile din partea acesteia care au văzut-o crescând în serialul Disney. Citește mai multe pe canal33.ro.

Mai multe