Milionară la 15 ani, ucisă într-un accident de motocicletă în Bali! Cine a fost Anastasia Tropitsel

23 iunie 2020 19:44   Internațional
Ultima actualizare:

O tânără rusoaică, vedetă în mediul online, care devenise milionară încă de la vârsta de 15 ani, a sfârșit tragic, într-un accident de motocicletă, în Bali.

Deși destinația exotică este adesea caracterizată ca fiind „raiul pe Pământ”, pentru familia tinerei, care avea în prezent 18 ani, întreaga experiență s-a transformat rapid într-un coșmar greu de imaginat.

Anastasia Tropitsel a încetat din viață după ce a suferit mai multe traume craniene, după ce a pierdut controlul motorului pe care se plimba pe insula indoneziană.

Vedeta ieșise alături de iubitul ei, Viktor Maydanovich, în vârstă de 30 de ani, care a asistat la tragicul incident. Acesta, care se plimba pe motocicletă în tandem cu partenera lui, a explicat că Anastasia a pierdut dintr-o dată controlul, la viteza de 100 de km pe oră, izbindu-se din plin de un parapet lateral al drumului.

Bloggerița și partenerul ei și-au petrecut perioada de carantină cauzată de infecția cu COVID-19 în Bali, în ideea ca tânăra să poată publica conținut pentru urmăritorii ei din faimoasa locație. Aceasta tocmai avusese o ceartă destul de gravă cu tatăl ei, care nu era de acord cu activitatea ei din online și o presa să își ia „un job real”.

Un filmuleț publicat de aceasta pe rețelele de socializare o arată pe motocicleta cumpărată recent, o Kawasaki Ninja 250, înainte de tragicul accident. Iubitul acesteia a explicat că Anastasia era mereu atentă când conducea, însă de data aceasta a pierdut controlul vehiculului.

Anastasia Tropitsel, pe numele ei real Anastasia Zubrina, s-a apucat de blog pe când avea doar 12 ani și a devenit deja milionară 3 ani mai târziu, la 15 ani, având un succes incredibil în mediul online, informează Daily Mail. 

Mai multe