Milionarul a spart 500.000 de dolari pe o petrecere de lux

6 decembrie 2015 21:37   Internațional
Ultima actualizare:

Când te lauzi cu o avere de peste 50 de milioane de dolari, o vilă de peste 10 milioane de dolari şi faci bani din afaceri cu tutun dai petreceri cu minimum 500 de inviţati. Asta a făcut sâmbătă şi australianul Travers Beynon, poreclit Candyman.

Lui Candyman nu numai că îi place să petreacă în stil mare, dar are grijă să îşi facă şi poze de genul „să moară duşmanii de ciudă”. Afaceristul de 43 de ani a invitat 500 de prieteni, 300 de fete dezbrăcate, cinci stripteuze, doi elefanţi, cinci maimuţe, trei crocodili, a umplut jacuzzi cu şampanie şi a făcut fântâni arteziene cu vodcă, a adus invitaţii cu opt elicoptere, a avut alte 10 partenere, pe lângă soţia lui Taesha, a împărţit invitaţii suflate cu aur de 24 de carate şi şi-a angajat 100 de bodyguarzi.

Petrecerea a început sâmbătă, la ora 12.00, şi s-a terminat la ora 6.00, duminică. La ora 0.00 Beynon şi-a făcut apariţia, echipat ca un luptător de comando, coborând pe tiroliană de la bordul unui elicopter. Milionarul e celebru de mai bine de trei ani cu pozele pe care le postează pe Internet pentru a arăta cât de bine o duce. El e cunoscut pentru faptul că îi place să plimbe fotomodele goale în lesă pe gazonul din faţa casei.

Mai multe