Milionarul s-a însurat cu prostituata

2 iunie 2015 22:51   Internațional
Ultima actualizare:

Ca în filmul ”Frumuşica”! Multimilionarul Klaus Schweikert s-a îndrăgostit de prostituata Lucie. La numai două săptămâni după ce a cunoscut-o în Sex-Club din Rosenburg, Austria, s-a însurat cu ea.

Cea mai neobişnuită nuntă a anului! Îmbrăcată toată în alb, cu un superb buchet de mireasă, cehoaica Lucie, de 28 de ani, a fost dusă la altar recent de către multimilionarul austriac Klaus Schweikert, de 58 de ani. Ea este o prostituată care câştiga 130 de euro (circa 577 de lei) pentru 60 de minute de sex, el e un superbogat investitor, patronul unei firme din Viena. Schweikert a fost clientul frumoasei Lucie, căreia i-a cerut mâna la scurt timp după ce s-au cunoscut: “După două ore am ştiut că ea este cea pe care o căutam. A fost cea mai bună decizie din viaţa mea”, a povestit omul de afaceri.

“Cred că visez. Nu-mi vine să cred ce mi se întâmplă”, a spus Lucie, care a primit un automobil Audi de 130.000 de euro (circa 578.000 de lei) şi un inel cu safire, diamante şi rubine ca dar de logodnă de la omul de afaceri. Nunta a avut loc la numai două săptămâni după ce s-au cunoscut.

Cu o maşină de lux Rolls-Royce Silver Shadow II, cu şofer, Schweikert a luat-o pe Lucie de la bordel şi a condus-o la Restaurantul “Desperados“, cu specific mexican, din Schwarzenau (nord-estul Austriei), unde a avut loc petrecerea. Înainte de a se urca în automobil, mireasa s-a pozat foarte mândră împreună cu colegele ei de la Sex-Club din Rosenburg. După nuntă, proaspeţii însurăţei vor pleca în luna de miere într-un loc de vis.

Jurnaliştii austrieci îl compară pe multimilionarul Klaus Schweikert şi pe aleasa sa, Lucie, cu celebrul cuplu format dintr-un bogat om de afaceri şi o prostituată din filmul “Frumuşica”, căruia i-au dat viaţă actorii Richard Gere şi Julia Roberts. 

Mai multe