Mireasă bătută de mire în noaptea nunţii

17 februarie 2015 10:02   Internațional
Ultima actualizare:

O tânără mireasă a fost bătută cu bestialitate de soţul ei în noaptea nunţii pentru că acesta nu reuşea să îi dea jos rochia.

Amy Dawson, în vârstă de 22 de ani, s-a căsătorit cu iubitul ei de ani buni, Gavin Golightly, în cadrul unei ceremonii de vis anul trecut, în august, conform mirror.co.uk. 

Însă totul s-a transformat într-un coşmar în scurt timp. 

După petrecerea care a avut loc la un hotel, cei doi au mers în camera lor. În locul unei serie romantice, Amy a fost însă bătută cu brutalitate de omul care tocmai îi jurase iubire veşnică. 

Femeia l-a rugat pe Gavin, în vârstă de 29 de ani, să o ajute să îşi dea jos rochia de mireasă. Bărbatul nu a fost în stare şi a început să ţipe, apoi a trântit-o la pământ pe soţia sa. 

În urma bătăii, Amy s-a ales cu faţa şi pieptul pline de vânătăi şi cu o rană la sprânceană. 

Gavin a declarat că a fost drogat înaintea atacului şi nu mai ţine minte nimic. Însă a recunoscut totul în timpul procesului care i-a fost intentat, pentru agresiunea fizică.

Totuşi, el nu va merge la închisoare pentru fapta lui, ci doar va fi trebui să muncească în folosul comunităţii şi a primit un ordin de restricţie. Amy a explicat că pedepsa nu e destul de dură. 

"Când l-am cunoscut pe Gavin, părea perfect. Era atent şi iubitor, iar când am rămas gravidă, ambii am fost încântaţi. Însă, la scurt timp, a început să mă controleze. Când m-a atacat, am crezut că voi muri. Avea o privire care spunea că o să mă omoarea. După atac, a plecat din cameră şi eu am încercat să scap, dar s-a întors şi m-a bătut din nou. Am reuşit să fug şi am găsit un angajat, care a sunat la poliţie. Pedeapsa a fost prea mică, singurul lucru care mă ţine în siguranţă e ordinul de restricţie", a povestit femeia. 

Acum Amy a depus actele de divorţ şi aşteaptă finalizarea procesului de separare. 

Mai multe