Miss Austria, ucisă de o poză

21 octombrie 2015 20:17   Internațional
Ultima actualizare:

Tragedie! Frumoasa Ena Kadic şi-a găsit sfârşitul la numai 26 de ani în urma unui accident. Anchetatorii spun că tânăra a căzut într-o râpă de la 30 de metri înălţime în timp ce îşi făcea o fotografie.

S-a urcat pe balustrada unei platforme panoramice ca să se fotografieze şi s-a prăbuşit în gol! Aşa se crede că s-a petrecut nenorocirea, vineri, 16 octombrie. Ena Kadic s-a zbătut între viaţă şi moarte într-un spital din Innsbruck, după ce a căzut în râpă, până marţi noaptea, la 22.30, când s-a produs decesul. A luptat până în ultima clipă să trăiască.

Anchetatorii spun că Ena a murit stupid, după ce a alunecat de pe balustrada platformei panoramice Drachenfelsen (n.r. Stânca Dragonului) construită pe muntele Bergisel, în apropiere de Innsbruck, în timp ce îşi făcea un selfie. Luni, un bărbat şi o femeie au relatat poliţiei că au văzut-o pe Kadic pe platformă înainte de tragedie. “Au observat că victima stătea pe balustradă, preocupată de telefonul mobil”, a spus inspectorul şef Ernst Kranebitter, pentru ziarul german “Bild”.

La ora 12.32, cuplul a făcut o fotografie panoramică şi fosta Miss Austria era încă acolo. La ora 13.30, ea era deja căzută în râpă şi, cu ultimele puteri, a reuşit să-l sune pe fratele său ca să-i spună unde se afla, după care şi-a pierdut cunoştinţa. A fost găsită de doi studenţi care au scos-o din râpă, apoi a fost dusă cu un elicopter la spital. Născută în Bosnia, Ena Kadic a crescut în regiunea muntoasă Tirol şi a devenit Miss Austria în 2013.

Mai multe